Qui som

Montse Guix, Miquel Bes i Imma Viñals


Montse Guix i García
És l'ànima de l'associació. Salada com el mar i dolça com el massapà. Sempre té a punt alguna història per explicar.

Formada en el Centre de formació Teatral “El Galliner” de Girona.
Curs de Directors i Educadors en el Lleure a l’Escola l’Estació de Girona.Col·legiada al CEESC núm. 6763.
Ha impartit classes de teatre a diverses escoles de la comarca de la Garrotxa i Casals d’estiu de teatre a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot.
Ha rebut classes de cant a l’Escola Municipal de Música d’Olot i Girona. Combo de veu amb la Viv Manning i tècniques de veu i cant amb en Jordi Homs.
Classes de percussió llatina amb l’Enric Canada al Espiral de Salt i de cajón flamenco amb en Pau Oliver a l’Escola Municipal de Música d’Olot.
Aquest any s’ha format en Pedagogia Teatral al Galliner.
Ha assistit al curs “Com explicar contes infantils?” a l’Ateneu de Celrà i amb en Rubén Martínez Santana fa el Taller de Contacontes III a Barcelona.


Miquel Bes i Garcia
Apassionat de la guitarra espanyola. A vegades s'equivoca però és que qui té boca s'equivoca, i la guitarra té boca i en Miquel també, o sigui que calculeu.

L'any 2001 s'inicia amb la guitarra de la mà del professor i intèrpret Paco Perea, amb el qual també adquireix nocions de solfeig i harmonia.
L'any 2011 rep classes de baix elèctric del baixista i contrabaixista Jordi Álvarez, i participa com a baixista en el Combo de l'Aula Musical d'Olot els anys 2011 i 2012.
L’any 2012 assisteix a classes de guitarra flamenca amb el professor Cristian Cantero i a classes de Llenguagte Musical a l'Escola de Música Moderna de Badalona. Actualment és alumne del guitarrista i compositor Jaime Basulto a la mateixa escola.
També canta al nou Cor Trobada de l'Escola Nostra Senyora de Lourdes de Barcelona on rep classes de tècnica vocal.
Fa de voluntari a la ONG “Amics de la gent gran” fent un acompanyament a domicili.


Imma Viñals i Plana
Li encanta l’art, tant sigui plàstic, musical, escrit,  cantat o ballat però sobretot li agraden les il·lustracions i les xapes. Col·lecciona xapes des de petita  i cada dia se'n posa una de diferent segons els temps que fa.

Va estudiar art a l’escola Massana de Barcelona, l’especialitat d’escultura i joieria. I és educadora social per la UDG.
Ha donat i continua donant classes d’expressió plàstica a diferents col·lectius, actualment porta l’àrea d’expressió plàstica del Servei de teràpia ocupacional de la fundació Astrid 21 i dona classes de joieria a adults a l’escola municipal d’art de Girona EMA. Fa peces de joieria i altres de petit format en el seu taller “La Micra”.